Privatlivspolitik og cookies

Hos Nordjysk Autolakering A/S passer vi godt på de oplysninger, som du deler med os.
I denne privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi håndterer din persondata,
hvorfor vi opsamler den, og hvilke rettigheder du har.

1. Ejeroplysninger

Denne webside udbydes af:
Nordjysk Autolakering A/S
Jupitervej 10
9300 Sæby

CVR-nr: 10867290

Telefon: 98464211

E-mail:  info@nordjysk-autolakering.dk

2. Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne
genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige
oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies slettes typisk efter 12 måneder, men dette kan variere. Cookier fornyes
typisk efter hvert besøg. Visse cookies gemmes dog kun i det aktuelle besøg på
siden (sessions-cookies).

2.2 Sådan kan du slette cookies

Følg vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Følg vejledning
her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website?

Denne webside anvender cookies for at kunne føre statistik og for at hjælpe din
brug af siden ved at gemme dine præferencer.

2.5 Google Analytics

Websiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på website.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Cookieliste

Følgende liste udgør de cookies, som websiden gemmer i din browser ved besøg
som standard.

 

Kilde/ Type Cookienavn Varighed Beskrivelse
Google 1. part utma 2 år Sessions- og brugeridentifikation
Google 1. part utmb 30 minutter Registrering af nye sessions
Google 1. part utmc Session Registrering af nye sessions
Google 1. part utmt 10 minutter Begrænsning af forespørgselsrate
Google 1. part utmz 6 måneder Sporing af trafikkilde

 

2.7 JA TAK / NEJ TAK til Cookies

Hvis du vælger at acceptere cookies, eller du klikker videre på hjemmesiden
uden at tage stilling til cookies, sætter vi cookies på din computer. Næste
gang du besøger vores hjemmeside med samme browser, vil dit samtykke stadig
være gældende, og du vil ikke blive spurgt, om du vil acceptere cookies igen.

Hvis du vælger ikke at acceptere cookies, bliver der kun sat én cookie for
at huske dit valg. Hvis du slet ikke ønsker, at der skal sættes cookies, skal
du slå cookies helt fra i din browser, men du skal i så fald være opmærksom på,
at der kan være dele af hjemmesiden, der ikke længere vil fungere.

Du kan altid ændre dit tilsagn eller tilpasse det efter dine egne
præferencer. Klik [her] for at komme til siden med til- og fravalgsmuligheder.

3. Dine personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert
og fortroligt.

Vi gemmer udelukkende dine oplysninger på computere og servere med
begrænset adgang, som er placeret i sikre og kontrollerede faciliteter.

Vores sikkerhedsforanstaltninger gennemgås løbende for at sikre, at dine
oplysninger gemmes forsvarligt.

Vi kan dog ikke garantere fuld sikkerhed i forhold til data på internettet,
og det er derfor vigtigt, at du selv er opmærksom på at beskytte dine
personlige oplysninger – fx mod virus- eller hackerangreb. Afgivelse af
personlige oplysninger sker altid på eget ansvar.

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug/sidste anvendelse.

3.1 Hvilke oplysninger gemmer vi?

For at du kan få et
overblik har vi lavet en generel opsummering af, hvilke kategorier af
oplysninger som vi indsamler:

  • Stamoplysninger
    om dig som kunde. Det kan fx være dit navn, din e-mailadresse,
    telefonnummer og anden stamdata. Disse oplysninger er nødvendige for, at
    vi kan levere vores services og ydelser til dig.
  • Oplysninger
    indsamlet ved brug af vores webside – fx information om internetenhed
    (telefon, computer), browser-version, IP-adresse, cookies, geografisk
    lokation, operativsystem. Disse bruges til give os indsigt i brugernes
    anvendelse af vores webside eller andre tjenester.
  • Oplysninger,
    som du afgiver til os i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve eller
    deltagelse i konkurrencer på Facebook ol. – fx navn og e-mailadresse.
    Disse oplysninger bruges i markedsføringsøjemed, hvis du har givet tilsagn
    hertil.

Nordjysk
Autolakering A/S  respekterer dit privatliv. Derfor
indsamler vi ikke følsomme oplysninger om f.eks. racemæssig eller etnisk
baggrund, politisk, religiøs, seksuel, eller filosofisk overbevisning.

3.2 Videregivelse

Personoplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre du selv giver
aktivt tilsagn. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har
givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en
undersøgelse/konkurrence eller på anden vis.

4. Dine rettigheder som registreret

Du har en række rettigheder i henhold til Persondataloven i forhold til de
oplysninger, vi opsamler om dig.

4.1 Ret til indblik

Du har ret til at vide, hvilke personoplysninger vi har indsamlet om dig.
Derfor kan du altid henvende dig til os for at få dette oplyst.

4.2 Ret til berigtigelse eller sletning

Du har ret til at få urigtige eller vildledende oplysninger om dig korrigeret
eller slettet.

4.3. Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse imod, at vi opsamler og behandler oplysninger
om dig. Du kan samtidig altid tilbagekalde dit samtykke til, at vi opbevarer
oplysninger om dig. Klik [her] for at komme til siden med til- og
fravalgsmuligheder.

4.4 Ret til klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data
vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58,
stk. 1.

4.5 Kontakt os vedr. persondata

Hvis du ønsker indsigt eller adgang til de oplysninger, som er registreret om
dig hos Nordjysk Autolakering A/S bedes du henvende dig på info@nordjysk-autolakering.dk   eller tlf. 98464211.                                          

4.6. Ændringer i privatlivspolitik

Ændringer i lovgivning og den tekniske udvikling betyder, at vi forbeholder os
ret til at opdatere og ændre nærværende politik.

Du kan altid se datoen for sidste ændring i bunden af dokumentet. Ved
væsentlige ændringer giver vi dig direkte besked eller ved oplag på vores
hjemmeside.

4.7 Læs mere om Persondata

Hvis du vil vide mere om reglerne for lovlig behandling af personoplysninger,
kan du få mere udførlig information i Persondataloven og på Datatilsynets
hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger,
har du mulighed for at klage til Datatilsynet, som du kan finde her: Borgergade
28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Dette dokument er senest opdateret 01.05.2021