Vi er kendt på den holdbare lakering – år efter år

En kvalitetslakering med den rigtige korrosionsbeskyttelse er en investering i en langtidsholdbar vognpark. Hos Nordjysk Autolakering har vi gennem mange år specialiseret os i komplette løsninger inden for storvognslakering og industrilakering til konkurrencedygtige priser.

Vi har fokus på det gode håndværk og sætter en ære i at give vores kunder kompetent rådgivning på et højt fagligt niveau. Vi er din garant for en troværdig samarbejdspartner og tager altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Hos Nordjysk Autolakering bidrager vi til erhvervsuddannelserne, med bl.a. løbende at uddanne lærlinge indenfor storvognslakering. Vores mål er altid at ligge over minimumskravet til lærlinge.

Arbejdsmiljø

Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og arbejder målrettet og struktureret med arbejdsmiljø og sikkerhed. Vi anerkender hinanden, uanset alder, køn eller anden etnisk oprindelse og holder en god tone imellem os.

Nordjysk Autolakering vil som en ansvarsbevidst virksomhed fortsat forpligtige sig til at arbejde på at forbedre såvel det fysiske som det psykiske arbejdsmiljø i virksomheden med det formål at skabe sikre og sunde arbejdsforhold samt en bæredygtig forretning.

Værdier

Vores fælles værdier er ordentlighed, tryghed og troværdighed

Vi holder det vi lover