Storvognslakering

Visuel branding og identitet

er uomtvisteligt en vigtig del af vognmandsbranchen. Bilens udseende sender en lang række signaler der fortæller noget om din virksomhedsprofil. Det gælder uanset om du er vognmand med ét lastvognstræk, eller en stor virksomhed med mange biler i flåden. Lastvognen er et rullende visitkort, som bliver identificeret af samarbejdspartnere, slutkunder og et gigantisk netværk af mennesker på landevejene i ind- og udland.

Det kræver specialviden og særlig omhu i arbejdet forud for lakeringen, for at kunne levere varen til de store vogne. Vores storvognslakering er ikke bare flot – den er også særdeles langtidsholdbar og med til at sikre, din lastvogn holder til at blive brugt. Vi er din garanti for at lastvognen kan tilbagelægge tusindvis af kilometer i al slags vejr uden at miste farve og finish.

Nordjysk Autolakering er altid på forkant af den teknologiske udvikling og sætter en ære i at udvælge det bedste af den nyeste teknologi. Kvalitet, service, fleksibilitet og engagement skal aflæses i hvert eneste produkt, vi leverer til vores kunder – vi ønsker nemlig at være din garanti for kundetilfredshed.

Vi har kapacitet til modulvogntog og truck kapacitet til 5 tons.

Kontakt os